perjantai 26. maaliskuuta 2010

luopumisia ja otteiden haparointeja

Totuttelen ajatukseen siitä, että sinisten ja muun väristen sairaalan lattiaan maalattujen viivojen seuraaminen ei ehkä johdakaan nimen löytymiseen tälle sairaudelle, vaan että elämäni tulee olemaan elämää välitiloissa, "nimettömänä". Tuo ajatus ei ole miellyttävä, mutta se ei enää suista oloani myöskään epätoivoon, kuten olisi tapahtunut vielä syystalvesta, jolloin kaikki oli "ehkä" ja jalkojeni alla oli pelkkää hataraa. Nyt tiedän, että tuo nimetön seuralaiseni on saatu ainakin toistaiseksi liekaan, ja että elämä jatkuu, jonkinlaisena - ja tältä pohjalta minun on lähdettävä pikkuhiljaa jatkamaan matkaa. Kunhan joku viisas vielä keksisi, miten sysätä tämä kuumeileva uupumus, joka tekee asioista raskaita, kumoon.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mikä valaistus täällä on käynyt!?!? Musta synkkä väri on vaihtunut valkoiseen!??!

Nyt me annetaan kuule sun nimettömälle nimi. Sitä on parempi käsitellä, kun sillä on nimi, eikä niin, että se on vain joku "nimetön".

Passaisiko joku seuraavista:
Kusti, Masa, Börje, Kyösti, Yrjänä, Ykä, Nepsu, Nökkö, Mörö, Pöntsi, Örmy, Ripsa, Röggö?!
Saat vapaasti valita :)
Kivaa viikonloppua ja toivon, että olo kohenisi!!

än. kirjoitti...

Ajattelin kevään ja vähän niin kuin uuden alun kunniaksi päästää vähän valoa sisään tännekin, on ollut mielessä kyllä jo aiemminkin, mutta silloin olisin tarvinnut itse aurinkolasit omaa blogiani lukiessa (hirveä häikäisy ollut päällä kesästä saakka silmieni takia, vaan eipä ole enää! :))! Mietiskelin jo "sinisille viivoillekin" vähän muita merkityksiä kuin vain ne sairaalan lattiassa olevat opasteviivat, sillä onhan niitä mukavampiakin sinisiä viivoja, kuten vaikka taivaan horisontti, ehkä olisi aika ryhtyä kiinnittymään enemmän niihin ja hivuttaa tätä blogia pois sairaskertomuksesta kohti toisenlaisia, enemmän horisontteihin suuntautuvia tarinoita...
Oho, onpas positiivisia ajatuksia. Ne taitavat tarttua! :)

Ja miten mä en ole tajunnut, että no perhana, jos sitä nimeä ei ala löytyä, niin järjestetään itse nimiäiset, LOISTOIDEA! :D Siis todellakin, täytyyhän se nyt olla tiedossa, kuka se siellä mun päässäni ja kropassani luuraa ja ketä liean päässä talutan. Siis, Nökköhän se siellä mellastaa, ujo Nökkö joka ei uskalla tulla näytille, Nökkö josta ei tiedä onko se lintu vai kala, tietääköhän se itsekään, identiteettikriisinen Nökkö! Nyt me jatketaankin tästä lähtien matkaa Nökön kanssa, eiköhän me sen kanssa juttuun päästä tässä pikkuhiljaa, ja toivottavasti Nökkö ymmärtää sitten jossain vaiheessa, että sen olisi paras liihotella tai uiskennella takaisin sinne omaan koloonsa mistä ilmaantuikin.. :)
Hih! Kiitos ihana Sanna! Kivaa viikonloppua myös sulle!

Sanna kirjoitti...

Nökkö on justiinsa sopiva!
Vähän niinkuin kökkö, mutta kuitenkin Nökkö.
Kökkö tarkoittaa mielestäni jotain huonoa.. Ja itseasiassa käytän sitä "kivana" kirosananakin joskus.. Siitäkö lienee tuo ehdotus tuli mieleen.
änniinkuin Nökkö :)

än. kirjoitti...

Joo, samaa mieltä, Nökkö on vähän kökkö kaveri!